Har du vad som krävs för att bli en "Xtendare"?

Är du en nyfiken, glad och utåtriktad person som har lätt att ta människor och stor vilja att lära dig nya saker? Vi söker alltid tjejer och killar som söker extrajobb vid event och andra sälj- och promotionuppdrag vid sidan av sin studietid, men även personer för längre uppdrag inom försäljning, reception och restaurang. Men konkurrensen är stenhård – vi vill nämligen bara ha de allra bästa. Tror du att du har vad som krävs? Lägg upp ditt CV hos oss!

Lediga Jobb

2017-09-07

Gillar du glass? Tänk att få bjuda på glass till alla som älskar glass och sedan få dom att gå hem lyckliga med sin egen ny inhandlade fryspåse full med läcker glass. Vill du arbeta med premium märken? 

2017-04-18

Vi söker nu 2 st värdar/värdinnor för jobb i butik på båten Color Line mellan Strömstad och Sandefjord. Uppdraget kommer att starta så snart som vi hittat rätt person. Du ska vara positiv, framåt, ansvarstagande och gärna ha tidigare erfarenhet inom sälj, service eller butiksarbete.

2017-04-06

Vi söker nu ett antal utåtriktade och serviceminded värdinnor till ett stort internationellt uppdrag i Stockholm!

2017-04-05

Har du ett genuint intresse för hus, hem och inredning och vill arbeta heltid under större delen av sommaren? Tycker du dessutom att det är roligt att serva kunder, plocka varor och hålla det snyggt i butiken? Då har vi ett roligt jobb för dig!

2016-11-24

Vi söker nu säljare till välkänt varumärke för produktdemonstration och försäljning av produkt i Stockholm.

2016-11-02

Nu letar vi på Xtended efter en Retail Activity Managers till vår kund som är en av Sveriges ledande aktörer inom kommunikation. Vi söker dig som har ett starkt intresse för kommunikation och som brinner för att skapa goda relationer.

2016-10-24

Vi söker nu 3 st eventsäljare i Stockholm till att arbeta på mässa med välkänt dryckesmärke.

2016-05-30

Just nu söker vi en Brand Experience Coach i Göteborg. Du kommer att ingå i ett team om tre personer som tillsammans kommer att jobba mot uppsatta mål. Vi söker dig som har ett stort inre driv med intresse för sälj och coaching.  

2016-05-27

 

 

2015-12-18


Att jobba på Xtended kan betyda allt ifrån event i Bråvalla, Båstad och Smögen till företagsevent samt säljevent inom butik runt om i Sverige.
2015-10-29

Vi söker nu värd/värdinnor till känd butikskedja.
I arbetsuppgifterna kommer det ingå att välkomna kunder, besvara kunders frågor och vägleda dom rätt i butik.

2015-08-17

Att jobba på Xtended kan betyda allt ifrån event i Bråvalla, Båstad och Smögen till företagsevent samt säljevent inom butik runt om i Sverige.

2015-04-17

Vi söker nu bartendrar och serveringspersonal till våra företagsevent i Göteborg och Stockholm.

Din sida

Är du redan inlagd i vårt system kan du logga in på dina sidor och rapportera din tid, se historik och berätta vilka dagar du vill arbeta.


Registrera CV

Är du intresserad av att jobba med oss? Klicka på nedstående länk och registrera ditt CV. När du har genomfört registreringen så kommer vi att ta kontakt med dig inom kort.


 


Xtended Event & Bemanning

Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärsstrategi. För oss är ett event det personliga mötet, där man vill skapa upplevelser, ökad försäljning och bygga varumärke. Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Vår eventbemanning har genom åren uppskattats så mycket av våra kunder att vi idag har en separat bemanningsavdelning. Vi hyr inte bara ut personal till event utan även till restaurang, butik, reception och rena säljuppdrag B2B. Att vara en del av SBX Group ger oss en stark position i branschen.

VAD VI GÖR

Action Marketing
Event & Upplevelser
Kickoff & Konferens
Mässor & Roadshow 
Sampling & Promotion 
Visual Merchandising
Lanseringar & Invigningar
Jubileum & Fest
Sponsring & Arena
Brand Experience
Eventpersonal
Bemanning
Rekrytering
Utbildning
Xtended Academy
Mobile Catering
Contract Catering

 

KONTAKTA OSS

Xtended Event / Xtended Bemanning

Göteborg
Sofierogatan 3A, 412 51 Göteborg

Stockholm
Vulcanusgatan 2, 113 21 Stockholm

Malmö
S:t Johannesgatan 2, 211 46 Malmö