Har du vad som krävs för att bli en "Xtendare"?

Är du en nyfiken, glad och utåtriktad person som har lätt att ta människor och stor vilja att lära dig nya saker? Vi söker alltid tjejer och killar som söker extrajobb vid event och andra sälj- och promotionuppdrag vid sidan av sin studietid, men även personer för längre uppdrag inom försäljning, reception och restaurang. Men konkurrensen är stenhård – vi vill nämligen bara ha de allra bästa. Tror du att du har vad som krävs? Lägg upp ditt CV hos oss!

Lediga Jobb

2017-12-27

Gillar du glass? Tänk att få bjuda på glass till alla som älskar glass och sedan få dom att gå hem lyckliga med sin egen ny inhandlade fryspåse full med läcker glass. Vill du arbeta med premium märken? 

Din sida

Är du redan inlagd i vårt system kan du logga in på dina sidor och rapportera din tid, se historik och berätta vilka dagar du vill arbeta.


Registrera CV

Är du intresserad av att jobba med oss? Klicka på nedstående länk och registrera ditt CV. När du har genomfört registreringen så kommer vi att ta kontakt med dig inom kort.


 


Xtended Event & Bemanning

Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärsstrategi. För oss är ett event det personliga mötet, där man vill skapa upplevelser, ökad försäljning och bygga varumärke. Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Vår eventbemanning har genom åren uppskattats så mycket av våra kunder att vi idag har en separat bemanningsavdelning. Vi hyr inte bara ut personal till event utan även till restaurang, butik, reception och rena säljuppdrag B2B. Att vara en del av Götaplatsgruppen ger oss en stark position i branschen.

VAD VI GÖR

Action Marketing
Event & Upplevelser
Kickoff & Konferens
Mässor & Roadshow 
Sampling & Promotion 
Visual Merchandising
Lanseringar & Invigningar
Jubileum & Fest
Sponsring & Arena
Brand Experience
Eventpersonal
Bemanning
Rekrytering
Utbildning
Xtended Academy
Mobile Catering
Contract Catering

 

KONTAKTA OSS

Xtended Event / Bemanning

Göteborg
Sofierogatan 3A, 412 51 Göteborg

Stockholm
Vulcanusgatan 2, 113 21 Stockholm

Malmö
S:t Johannesgatan 2, 211 46 Malmö

 

INTEGRITETSPOLICY Xtended Event
- Läs mer här