Xtend your business

 

Många företag vill, men få har resurser och förmågan att öka sin försäljning eller bygga och stärka sitt varumärke. Alla talar om att satsa på aktivering av varumärket, aktiviteter för sina kunder och sin personal, men få har tid och kunskap.

Vi tog detta som vår utmaning!

Xtended har på kort tid skapat en unik kompetens inom Brand Experience, Action Marketing och Resursbemanning.

Vi skapar upplevelser, förstärker produkter och varumärken genom målgruppsinriktad kommunikation och kreativa event.

Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärsstrategi. För oss är ett event det personliga mötet, där man vill skapa upplevelser, ökad försäljning och bygga varumärke. Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och en unik Brand Experience.

Vi använder alla kanaler, social media, PR, film, digital media för att aktivera och visualisera produkter och tjänster.  

Bland våra uppdragsgivare finns både stora och små företag. Vi har inom Xtended och Götaplatsgruppen 35 medarbetare och cirka 400 uppdrags medarbetare som är välutbildade och har eller studerar på universitet/högskola. Inom Götaplatsgruppen finns 8 olika varumärken förutom kommunikation så har vi en strategisk unik kombination med mat. Detta gör att vi har en stark position i marknaden och inom Brand Experience.

Xtended har kollektivavtal och är anslutna till VISITA 

 

 

 

 


Kärnvärden

 
  • Inse värdet av samarbete
  • Arbeta målfokuserat
  • Våga vara kreativ och utmanande
  • Föregå alltid med gott exempel
  • Leverera inom givna tidsramar
  • Sträva efter kvalitet & excellence
  • Prioritera kundnöjdhet
  • Respektera dina medarbetare

Varför välja oss?

 


Vi har över 200års erfarenhet från olika kommunikationsdiscipliner och eventdelar. Trots detta är vi en lärande organisation som följer med i marknaden, men också i många fall är den som driver marknaden framåt.
Nyckeln till vår framgång har alltid varit vår engagerade och dedikerade personal som är villiga att gå de där extra milen som gör att leveransen i många fall överträffar kundens förväntningar. Det som skapar en minnesvärd upplevelse.
Vi tror oss kunna säga att vi är unika i vårt erbjudande ¨Communication & Food¨ En helhetsleverantör av det personliga mötet. Allt från istrategi och koncept till mat på bordet.
Tack vare vår bredd i kompetens och inhouse expertise samt leveransförmåga har vi kontroll i alla delar, vilket gör att vi kan minemera kommunikationstapp och dubbelkostnader. Ni som kund får en kontakt och sparar egentid samt minimerar risker.

 

 

Xtended Event & Bemanning

Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärsstrategi. För oss är ett event det personliga mötet, där man vill skapa upplevelser, ökad försäljning och bygga varumärke. Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Vår eventbemanning har genom åren uppskattats så mycket av våra kunder att vi idag har en separat bemanningsavdelning. Vi hyr inte bara ut personal till event utan även till restaurang, butik, reception och rena säljuppdrag B2B. Att vara en del av Götaplatsgruppen ger oss en stark position i branschen.

VAD VI GÖR

Action Marketing
Event & Upplevelser
Kickoff & Konferens
Mässor & Roadshow 
Sampling & Promotion 
Visual Merchandising
Lanseringar & Invigningar
Jubileum & Fest
Sponsring & Arena
Brand Experience
Eventpersonal
Bemanning
Rekrytering
Utbildning
Xtended Academy
Mobile Catering
Contract Catering

 

KONTAKTA OSS

Xtended Event / Bemanning

Göteborg
Sofierogatan 3A, 412 51 Göteborg

Stockholm
Vulcanusgatan 2, 113 21 Stockholm

Malmö
S:t Johannesgatan 2, 211 46 Malmö

 

INTEGRITETSPOLICY Xtended Event
- Läs mer här