FÖR OSS ÄR ETT EVENT DET PERSONLIGA MÖTET DÄR MAN VILL SKAPA UPPLEVELSER, ÖKA FÖRSÄLJNING OCH BYGGA VARUMÄRKE.

Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärs- och varumärkesstrategi. 

SÄLJDRIVANDE AKTIVERING

Vi tror på att en aktivering skall kunna mätas och påvisa resultat. Med säljdrivande aktivering menar vi att vi kombinerar sälj...

 

 

EVENT & UPPLEVELSER

Xtended erbjuder event och upplevelser i många olika former. Kickoff, konferens, mingel, teambuilding, äventyr, temafester, resor...

 

BRAND EXPERIENCE

Vi vet att beskriva en pool är en sak men att hoppa i är en helt annan. Brand Experience är för oss att skapa upplevelser...

 

EVENT BEMANNING

Vi använder alltid vår egen personal till alla event, vilket gör att vi kan ha kvalitetskontroll hela vägen. All vår personal genomgår...

 

Varför ska du välja oss?Bredd & Spets

 Vi har över 200 års erfarenhet från olika kommunikationsdiscipliner och eventdelar. Trots detta är vi en lärande organisation som följer med i marknaden, men också i många fall är den som driver marknaden framåt. 

Nyfiken engagerad personal

 Nyckeln till vår framgång har alltid varit vår engagerade och dedikerade personal som är villiga att gå de där extra milen som gör att leveransen i många fall överträffar kundens förväntningar. Det som skapar en minnesvärd upplevelse.


Unik kombination

Vi tror oss kunna säga att vi är unika i vårt erbjudande ¨Communication&Food¨ En helhetsleverantör av det personliga mötet. Allt från strategi och koncept till mat på bordet.

Kontroll i alla delar

Tack vare vår bredd i kompetens och inhouse expertise samt leveransförmåga har vi kontroll i alla delar, vilket gör att vi kan minemera kommunikations tapp och dubbelkostnader. Ni får en kontakt och sparar egentid och minimerar risker.

  

 

Några ord från våra kunder

Xtended har med sin Brand Experience och professionella event i våra butikskanaler, ökat vår försäljning och stärkt vårt varumärke.

Jan Fors, Sales Manager Consumer, Nilfisk

Utifrån vår brief hittade Xtended helt rätt i vad vi ville åstadkomma med vår Kickoff. Genom en kreativ ide, skapade och genomförde Xtended ett fantastiskt event som gav oss exakt den boost vi ville ha i vår organisation.

Patrik Granström, Försäljning och Marknadsdirektör Enterprise TeliaSonera Sweden

745
Utbildade personer i Säljsteg 1
17425
Antal levererade kvm tält
40
Mötestimmar
15000
Koppar kaffe
2450
Luncher
445
Beställda pizzor

Xtended Event & Bemanning

Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärsstrategi. För oss är ett event det personliga mötet, där man vill skapa upplevelser, ökad försäljning och bygga varumärke. Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Vår eventbemanning har genom åren uppskattats så mycket av våra kunder att vi idag har en separat bemanningsavdelning. Vi hyr inte bara ut personal till event utan även till restaurang, butik, reception och rena säljuppdrag B2B. Att vara en del av Götaplatsgruppen ger oss en stark position i branschen.

VAD VI GÖR

Action Marketing
Event & Upplevelser
Kickoff & Konferens
Mässor & Roadshow 
Sampling & Promotion 
Visual Merchandising
Lanseringar & Invigningar
Jubileum & Fest
Sponsring & Arena
Brand Experience
Eventpersonal
Bemanning
Rekrytering
Utbildning
Xtended Academy
Mobile Catering
Contract Catering

 

KONTAKTA OSS

Xtended Event / Bemanning

Göteborg
Sofierogatan 3A, 412 51 Göteborg

Stockholm
Vulcanusgatan 2, 113 21 Stockholm

Malmö
S:t Johannesgatan 2, 211 46 Malmö

 

INTEGRITETSPOLICY Xtended Event
- Läs mer här