EVENT BEMANNING

Vi använder alltid vår egen personal till alla event, vilket gör att vi kan ha kvalitetskontroll hela vägen. All vår personal genomgår Xtendeds olika certifierings- och service/säljutbildningar, har hög social kompetens och en stor vilja att lära. Vi rekryterar mycket av vår personal på högskolor och universitet runt om i landet och vi arbetar aktivt med att träna upp, coacha och placera rätt resurs i rätt uppdrag. Vi hade ca 450 personer ute i olika uppdrag under 2014. Vi har även bemanningstjänster inom fler områden, se mer på Xtended Bemanning.

EVENTPERSONAL

Med engagerad och rätt personal lyfter ditt event till högsta nivå. Oavsett vad du planerar för event eller aktivering har vi personal. Vi har över 10 000 duktiga medarbetare i vår databas spridda över hela landet. Vi talar 28 olika språk, haft utbildad eventpersonal på 150 olika platser under en och samma dag. Vi kan sälja, demonstrera, servera, underhålla och mycket mer. Givetvis har vi kollektivavtal. 

 

 

 

UTBILDNING

Personal handlar inte om armar och ben, utan det handlar om engagemang, trygghet  och utbildning. Vi utbildar och bygger kunskap som skapar engagemang och trygghet. Genom vår Xtended academy ger vi vår personal rätt förutsättningar för att kunna göra ett arbete som överträffar våra kunders förväntningar. Läs mer om våra utbildningar under bemanningsidan.

 

 

LEDIGA JOBB

Alla lediga jobb finner ni på vår bemanningssida. För att söka ett jobb hos oss behöver du först ladda upp ditt CV via vår bemanningssida. Ditt kommer du genom att klicka på knappen nedan. 

 

LADDA UPP DITT CV HÄR ›

 

Xtended Event & Bemanning

Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärsstrategi. För oss är ett event det personliga mötet, där man vill skapa upplevelser, ökad försäljning och bygga varumärke. Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Vår eventbemanning har genom åren uppskattats så mycket av våra kunder att vi idag har en separat bemanningsavdelning. Vi hyr inte bara ut personal till event utan även till restaurang, butik, reception och rena säljuppdrag B2B. Att vara en del av Götaplatsgruppen ger oss en stark position i branschen.

VAD VI GÖR

Action Marketing
Event & Upplevelser
Kickoff & Konferens
Mässor & Roadshow 
Sampling & Promotion 
Visual Merchandising
Lanseringar & Invigningar
Jubileum & Fest
Sponsring & Arena
Brand Experience
Eventpersonal
Bemanning
Rekrytering
Utbildning
Xtended Academy
Mobile Catering
Contract Catering

 

KONTAKTA OSS

Xtended Event / Bemanning

Göteborg
Sofierogatan 3A, 412 51 Göteborg

Stockholm
Vulcanusgatan 2, 113 21 Stockholm

Malmö
S:t Johannesgatan 2, 211 46 Malmö

 

INTEGRITETSPOLICY Xtended Event
- Läs mer här