EVENT & UPPLEVELSER

Xtended erbjuder event och upplevelser i många olika former. Kickoff, konferens, mingel, teambuilding, äventyr, temafester, resor, kundträffar och lanseringar är några exempel. Stort som smått, vi tar helhetsansvaret i allt från tema, aktiviteter och artistbokning till hotell, transporter och middagar. Det handlar om att hitta rätt vid varje tillfälle och skapa ett event som sätter avtryck. Vår kompetens och kreativitet skall alltid överträffa Era förväntningar.


RESOR & BOENDE

Vi tar helhetsansvar för era event även när ni behöver hjälp med allt från effektiv reseplanering, tidskrävande rese- och hotellbokning, support och hjälp under resan.
Vi har genom året skapar mervärden och givit våra kunder en härlig känsla av att allt bara flyter på. Vi kallar våra reseledare för Eventguider och dessa säkerställer från
första stund att allt före, under och efter resan fungerar utan att ni någon gång behöver känna stress för att saker och ting inte blir som det skall. Detta bidrar också ofta
till att man sänker de totala resekostnaderna.  Vi erbjuder också 24-timmars jourservice 365 dagar om året. Utöver den personliga kontakten finns möjlighet att under hela
dygnet själv boka boende via ett av marknadens bästa online-system “TravelCore”. Fråga oss om hur ni kan få access till dessa tjänster. 

AirBroker 
Hyr ditt eget plan. Vi erbjuder allt ifrån mindre privatjets till stora jumbojets, helt beroende på tillfälle och ändamål.

 

 

 

KICKOFF & KONFERENS

Vi bygger ditt team starkare genom att sätta ihop utmanande och utvecklande event, aktiviteter, föredrag och teamövningar. Vi arbetar med alla delar, både i och utanför Sverige. Vi vet att det handlar om att förvalta ett kommunikationsbehov där era budskap skall nå fram och att kunna påvisa effekten av mötet. Vi arbetar med kreativa team som också hjälper er att ta fram roliga anpassade miljöer och teman. Det är inte alltid att det traditionella konferenshotellet är den bästa platsen för att skapa den rätta känslan. 

 

 

UPPLEVELSER & INCENTIVE

Idag vill vi uppleva saker och vi har en massa olika drivkrafter. Vi hittar och anpassar upplevelser och incentiv till ditt  företag och team. Allt som tidigare är gjort kan vi göra och de som inte är gjort hittar vi på. 

 

 

MÄSSOR & ROADSHOW

Med mässa och roadshow handlar det om att göra publikdragande tillfälliga platser för det personliga möten. Vi bygger lösningar och koncept för er mässa, dessutom kan vi bemanna med kompetent personal.  Vi tar även hand om hotellbokningar och resor för kunder och personal. 

 

 

JUBILEUM & FEST

Vi har en stor erfarenhet av att skapa fest för allt från 5- 5000 personer. Vi tar fram tema, designar inbjudningar, fixar gästlistor, bokar artister, levererar teknik och har egen catering med vår egen stjärnkock Stefan Karlsson.

 

 

Xtended Event & Bemanning

Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärsstrategi. För oss är ett event det personliga mötet, där man vill skapa upplevelser, ökad försäljning och bygga varumärke. Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Vår eventbemanning har genom åren uppskattats så mycket av våra kunder att vi idag har en separat bemanningsavdelning. Vi hyr inte bara ut personal till event utan även till restaurang, butik, reception och rena säljuppdrag B2B. Att vara en del av Götaplatsgruppen ger oss en stark position i branschen.

VAD VI GÖR

Action Marketing
Event & Upplevelser
Kickoff & Konferens
Mässor & Roadshow 
Sampling & Promotion 
Visual Merchandising
Lanseringar & Invigningar
Jubileum & Fest
Sponsring & Arena
Brand Experience
Eventpersonal
Bemanning
Rekrytering
Utbildning
Xtended Academy
Mobile Catering
Contract Catering

 

KONTAKTA OSS

Xtended Event / Bemanning

Göteborg
Sofierogatan 3A, 412 51 Göteborg

Stockholm
Vulcanusgatan 2, 113 21 Stockholm

Malmö
S:t Johannesgatan 2, 211 46 Malmö

 

INTEGRITETSPOLICY Xtended Event
- Läs mer här