SÄLJDRIVANDE AKTIVERING

Vi tror på att en aktivering skall kunna mätas och påvisa resultat. Med säljdrivande aktivering menar vi att vi kombinerar sälj, varumärkesbyggande och upplevelser. Vi skapar ett intresse för dialog som skall leda till handling i form av köp eller varumärkes acceptans. Xtended är rätt unika då vi genomför alla aktiveringar med egen säljutbildad personal. Detta har givit oss en enorm erfarenhet och kunskap om lyckade aktiveringar. Xtended i butiker, på mässor, i gallerier eller i annan eventmiljö. Vår process går genom strategi, idéproduktion, sälj- och produktutbildningar, projektledning, aktiv coachning till analys och uppföljning.

SÄLJANDE EVENT

. 

Öka din försäljning - exponerar ditt varumärke på ett explosivt och kreativt sätt. Xtended har skaffat sig en gedigen erfarenhet när det kommer till säljande event i butiker, på mässor, i gallerier eller i annan miljö kan vi med vår erfarenhet av försäljning, event och marknadsföring skapa framgångsrika aktiviteter. Detta sker genom strategi, idéproduktion, sälj- och produktutbildningar, projektledning, aktiv coachning, analys och uppföljning. Vi ser till kundens behov och tar därigenom fram kreativa lösningar och med dedikerad kompetent personal genomför vi butiksnära events.

 

SAMPLING

 

Varuprov eller trycksak direkt i handen! Vi genomför samplingsuppdrag med resultatfokus – oavsett om det gäller demonstrera och bjuda kunden på varuprov eller utdelning av flyers på stan. Vi arbetar vid våra samplingsuppdrag med mätpunkter för att kunderna skall kunna se värdet av aktiviteten. Vi vet vad som krävs och bemannar våra uppdrag med personal som är välutbildade, engagerade och framåt. Låt oss vara ambassadörer för ert varumärke.

ACTION MARKETING

Action marketing ska både bygga varumärket, driva försäljningen framåt och ge snabba resultat. Det handlar om att skapa intressanta teman och budskap som lyfter fram mervärden i kommunikationen nära köpögonblicket. Med Action marketing kommunicerar vi med alla sinnen och kan förändra beteenden, öka försäljningen och stärka varumärken. De tre viktigaste byggstenarna i action marketing är: - Ett lockande löfte - Enkelhet och tydlighet - Kunderbjudande. Våra specialister hjälper er från idë till kundens erbjudande.

VISUAL MERCHANDISING

Genom Visual merchandising förbättra och optimera vi den mekaniska försäljningen i butik. Vår VM avdelning har fokus på retailkommunikation och konceptutveckling och arbetar med att säkerställa att samtliga aktivitet- och försäljningsytor i butik håller en hög standard och exponeras optimalt utifrån dess syft. En annan del i våra uppdrag är så kallade plockuppdrag, vi har även flera team runt om i landet som arbetar med plock i butik.

Xtended Event & Bemanning

Kärnan i vårt affärskoncept utgörs av förmågan att se kundens behov, ta fram kreativa lösningar som är baserade på kundens affärsstrategi. För oss är ett event det personliga mötet, där man vill skapa upplevelser, ökad försäljning och bygga varumärke. Vi är en fullservicebyrå med spetskompetens inom alla områden och unik Brand Experience. Vår eventbemanning har genom åren uppskattats så mycket av våra kunder att vi idag har en separat bemanningsavdelning. Vi hyr inte bara ut personal till event utan även till restaurang, butik, reception och rena säljuppdrag B2B. Att vara en del av Götaplatsgruppen ger oss en stark position i branschen.

VAD VI GÖR

Action Marketing
Event & Upplevelser
Kickoff & Konferens
Mässor & Roadshow 
Sampling & Promotion 
Visual Merchandising
Lanseringar & Invigningar
Jubileum & Fest
Sponsring & Arena
Brand Experience
Eventpersonal
Bemanning
Rekrytering
Utbildning
Xtended Academy
Mobile Catering
Contract Catering

 

KONTAKTA OSS

Xtended Event / Bemanning

Göteborg
Sofierogatan 3A, 412 51 Göteborg

Stockholm
Vulcanusgatan 2, 113 21 Stockholm

Malmö
S:t Johannesgatan 2, 211 46 Malmö

 

INTEGRITETSPOLICY Xtended Event
- Läs mer här